Kjøpt og betalt

Mange motstandere av giftdeponiet på Raudsand får slengt udokumenterte påstander om at motstanden er kjøpt og betalt. Prøver utbygger å skremme folk som er imot ved å lage konspirasjonsteorier ?

Publisert 6. mars 2020

Daglig leder og eier av Bergmesteren Raudsand er aktiv i kommentarfelt i aviser og på facebookgrupper. Her kommer han med gjentatte angrep på meningsmotstandere med udokumenterte og injurierende påstander.

Dikter kjøpt og betalt

I en kommentar i Romsdals Budstikke kommer Bergmesteren Raudsand med denne beskrivelsen
På ei facebook-gruppe skriver Bergmesteren Raudsand «Kjøpt og betalt?» om Knut Ødegård og henviser til avdukingen av en byste av Knut Ødegård i 2015.
Leserinnlegget til Knut Ødegård er kommentert av Bergmesteren Raudsand.

Politikere kjøpt og betalt

Også politikere i Molde kommunestyre blir behørig beskrevet. Simon Sandnes (FRP) og Bjørn Jacobsen (SV) beskrives som de er «Kjøpt og betalt«.

FB-kommentar med henvisning til Simon Sandnes (FrP) og Bjørn Jacobsen (SV)

Stortingsrepresentant kjøpt og betalt

En kommentar rettet mot Steinar Reiten (KrF) beskriver daglig leder og eier av Bergmesteren Raudsand om at Reiten «går ærend for sin gode venn» og «sponsor og forretningsforbindelse«.

Avis-kommentar med henvisning til stortingsrepresentant Steinar Reiten (KrF)

Kronos Titan kjøpt og betalt

I et intervju med Romsdals Budstikke uttaler daglig leder og eier av Bergmesteren Raudsand «Det verkar som om nokon står bak» og «eg forstår ikkje kvifor dei (Kronos) skal blande seg inn«. Det kan jo hende at den bedriften som leverer desidert mest avfall har en mening om hvor avfallet kan leveres uten at «det er nokon står bak«.

Intervju med Romsdals Budstikke 5. mars 2020

Daglig leder og eier av Bergmesteren Raudsand kommer med injurierende og udokumenterte påstander om at privatpersoner, organisasjoner, politikere og næringsliv er «Kjøpt og betalt». Det er en skremmende måte å respektere motstanden mot planene. Er det mulig å falle lavere i en diskusjon?

PS: Dette er bare fra den siste måneden. Hele historien vil fylle en bok.