Beskylder Krf-politiker for korrupsjon

Krf-politiker Steinar Reiten går ærend for sin storsponsor og hans forretningspartner når han snakker ned Raudsand-deponiet. Det mener daglig leder av det planlagte deponiet for farlig avfall.

………………….

«Ærend for sin gode venn og forretningsforbindelse»

Daglig leder Harald Storvik i Bergmester Raudsand, svarer med å beskylde Reiten for korrupsjon. I en Facebook-melding langer Storvik ut mot stortingspolitikeren. Storvik skriver blant annet «Reiten lytter vel til sin gode venn og stor sponsor av KrF M&R som går ærend for sin gode venn og forretningsforbindelse som har snakket Raudsand ned for å beholde sitt monopol på uorganisk avfall i det norske markedet. Dette blir bare for gjennomsiktig».

Skjulte pengestrømmer

– Ja, jeg mener det er korrupsjon. Pengestrømmene her er godt skjult, men de er der. Det er sterke ord, men det brukes også sterke ord mot oss og har gjort det i flere år. Jeg er blitt beskyldt for å være alt fra konkursrytter til skatteflyktning, sier Storvik til Avfallsbransjen.no.

Krfs stortingsrepresentant fra Møre og Romsdal, Steinar Reiten reagerer kraftig på påstandene om at han skal være korrupt.

– Nå må Harald Storvik roe seg ned. Dette begynner å nærme seg ærekrenkende beskyldninger. Jeg har overhodet ingen økonomisk samrøre eller økonomiske interesser i noe selskap. Dette går helt klart over streken, sier Reiten til Avfallsbransjen.no

– Opplever du dette som en korrupsjonsanklage?

– Ja visst gjør jeg det. Og de beskyldningene faller på sin egen urimelighet. Dette er alvorlige påstander som Harald Storvik også tidligere har kommet med i sosiale medier. Jeg har sagt nei til alle verv og har ingen forbindelser eller økonomiske interesser med noen. Jeg er kun politiker, sier Reiten.

……………..

https://avfallsbransjen.no/2020/03/06/raudsand-sjef-beskylder-krf-politiker-for-korrupsjon/