Miljøvernforbund startet lokallag for Nordmøre og Romsdal i Nesset

Den felles kampen mot deponi på Raudsand samlet i overkant av 20 personer på Norges Miljøvernforbund Nordmøre og Romsdal sitt første årsmøte.

Et tjuetalls personer var tirsdag samlet i Eidsvåg til det første årsmøtet i Norges Miljøvernforbund Nordmøre og Romsdal. Det er kampen mot deponi og for opprydning på Raudsand som er den samlende faktoren bak dannelsen av lokallaget for organisasjonen Norges Miljøvernforbund (NMF).

Perly Grande Eikås ble valgt til leder av lokallagsstyret. Møteleder var miljøvernaktivisten Kurt Oddekalv, som er leder for NMF sentralt. Oddekalv har den siste tiden engasjert seg i Raudsand-saken. Han var også involvert i Aluscan-saken som førte til to fengselsdommer i 2002.

– Dette er første gang jeg selv er med på å danne et lokallag. Men det er viktig å engasjere folk i kommunene rundt Nesset også. Sannheten om Raudsand er en av de verste sakene jeg har vært borti, sier Oddekalv.

…………………………………………….

https://www.auraavis.no/miljovern/nesset/nyhet/miljovernforbund-startet-lokallag-for-nordmore-og-romsdal-i-nesset/s/5-5-140795